Nurul Izzati Ahmad. Tidaklah aku jatuh cinta melainkan kerana agama yang ada pada dirimu (:

Wednesday, 8 February 2012

4 WAJA | Where's Da Heart Belongs To

assalamulaikum...
malam buta ni aku nak post bout my previus klas ...sumpah aku rindu,, wuwu... rse cam nak nges...actually... kat sini la tempat aku belajar erti kehidupan..well,, aku kan dari Badlishah yg sangat baek tu... when aku pindah ke KUPSIS..sumting new aku belajar...cerita aku @ nightmare aku bermula bila suddenly aku femes..haaa! femes..?? yup...memang aku femes tanpe reson... nak kate aku slalu usha dak laki x pon... nak kate aku slalu sembang ngan laki pon dak jugak.. ntah la... nak tau x... toilet ( kat sebelah kelas aku) tu la selalu jadi mangsa air mata aku.. huh..??hahaha buat2 paham jelah ngan ayat kelin aku ni... 

aku belajar bnyak bende ,,,, terlalu panjang untuk dihuraikan,,,,so nie aku nak kenalkan aweks n pakwes aku

happy ann..??

ni last dinner  mase form 4 .. yg pkai baju koko tu  jd server including lah aku 


kami sangat bahagia


mase ni dah abih exam.. taun depannye (2011) kami terpakse berpisah sebab kena ubah kelas ikut pencapaian


yang ni mase dinner tengah taun,,, hepi gile mase nie


ni antara pose vouge kami :)


 
kami mang suka amek gamba pown.. haha


 
this is my superb family...! i swear !!


this is ny superb aunt hahaha,,, kidding... they r my superb AWEKS..
aww <3





hope kiteorang akan kekal camni sampai bile2 pon ...
wei sume
AKU CINTA KORANG


THE END

    3 comments:

    [PCL] said...

    salam singgah moga ceria selalu, study jgn nakal2 k..

    fyzaishak said...

    zaman sekolah zaman yg akan paling dirindui :)

    zati AHMAD said...

    ok.. x nakal punyer.. haha
    sangt merindui skolah KUPSIS always in my heart ,..haha