Nurul Izzati Ahmad. Tidaklah aku jatuh cinta melainkan kerana agama yang ada pada dirimu (:

Thursday, 31 October 2013

Mahasiswa UMP (:

hai. lama tak menaip rasanya :")
terlalu penat, terlalu sibuk hidup sebagai seorang mahasiswa ni
aktif dengan silat, exco dakwah, debate, perbahasan, one citezen, dan semua la 
alhamdulillah, dah bole adapt dengan suasana di sini (:
syukur, walaupun ade sedikit kesukaran di awal-awal penetapan di sini 

ORIENTATION








OUTING


CAMPING








SILAT


kalau nak diikutkan, terlalu banyak aktiviti yang dibuat disini 
setiap hari padat. terlalu padat
adalah amat bohong aku rasa kalau orang cakap duduk U bole relax =.=
sekian saja post kali ni

P/S: ade orang request post, sebab tu I update :*



2 comments:

Arina Azah said...

hehe..nampak best jer program hang.haha

zati AHMAD said...

alhamdulillah (: syukur. Allah tahu apa yang terbaik buat zati